Jag ska också till bokmässan 5


Ja, bland oss alla författarbloggare och bokbloggare är det väl ingen som har missat att bokmässan är nu till helgen.

Själv skulle jag gärna ha varit där i flera dagar, men just den helgen händer en massa (idag upptäckte jag t.ex. att Syfestivalen i Borås är samma helg – vad är detta för konspiration?!). På lördagen ska jag slöjda med barn och ungdomar i Kungsbacka, så jag åker till bokmässan på fredagen.

Bl.a annat ska jag gå på steampunkmingel som anordnas av Mörkersdottir och Andra Världar. Det ska bli kul. Så jag kommer att gå omkring på mässan i steampunkkjol och korsett (alla ursäkter att klä ut sig är bra ursäkter).

image

Sedan har jag några författare att hälsa på, böcker att köpa och montrar att besöka.

Kommer du?


5 tankar om “Jag ska också till bokmässan

Kommentarer är stängda.