Jag signerar på Sci-fi mässan i Göteborg 17-18 februari 5


Vad gör du nästa helg? Är du i Göteborg? Visst ska du till Sci-fi mässan då? För det ska jag. Och signera min bok Undergång

(Detta inlägg innehåller affiliatelänk från Bokus)

Det är inte bara bilen DeLorean från Tillbaka till framtiden som lockar. Mitt förlag ställer ut där båda dagarna och på lördag kommer jag dit för att signera. Så jag blandar nytta med nöje. 🙂

Kl. 13:00 signerar jag boken Undergång. För mig som är en fangirl är sci-fi mässan ett perfekt ställe att ha min bok. Då kan man njuta av alla cosplayers och samtidigt få en chans att visa upp min skapelse i ord. ?

Vet du vad Undergång handlar om? Så här lyder baksidestexten:

Emy och Melissa hittar sin faster död i sommarstugan. I naturreservatet Näsbokrok har mörka krafter vaknat till liv. Systrarna har knappt hunnit sörja förrän Melissa försvinner. De historier fastern brukade berätta har förvandlats till verklighet. Emy tvingas bege sig till underjorden för att hitta Melissa. Där ställs hon inför olika väsen från den nordiska folktron. Vilka kan hon lita på och vilka tjänar de mörka? Kommer hon att hitta sin syster innan det är försent?

Låter det spännade? Du kanske inte har möjlighet att komma på mässan men vilm ändå gärna läsa den. Du kan köpa den på Bokus


5 tankar om “Jag signerar på Sci-fi mässan i Göteborg 17-18 februari

Kommentarer är stängda.