Jag poserade till omslaget på Serandos förbannelse 5


Visste du om att jag stod som modell när vi skulle bestämma hur omslaget till Serandos förbannelse skulle se ut? Själva trappan i bakgrunden kommer från Shutterstock men Serando är skapad av Marcus Österström.

Innan den sista och slutliga versionen av Serando blev klar gjorde Marcus flera olika versioner men det var inte riktigt rätt. Jag och Lisa på förlaget försökte förklara hur vi ville att han skulle se ut och Marcus fortsatte att skapa.

 

 

 

 

 

Till sist bestämde jag mig för att visa själv hur jag menade, eftersom det ibland i skrift kan vara svårt att förklara något visuellt. Därför klädde jag upp mig i en kappa som jag hade sytt för några år sedan, ställde mig framför datorn och filmade mig själv där jag gjorde olika poser. Sedan tog jag skärmdumpar på de bästa poserna och skickade dem till Marcus.

Det var ganska svettigt och krångligt att få till det bra. Kappan är gjord av ull och ganska varm. Och för att huvan inte skulle falla platt över huvudet var jag tvungen att sätta på mig en hatt under som höll upp huvan. Sedan skulle jag svepa kappan runt mig på rätt sätt, vinkla mig åt rätt håll och slutligen stå still så länge att jag senare kunde ta en skärmdump som inte blev suddig.

Jag var helt genomsvettig när jag äntligen hade fått till en bra bild.

Men det var värt att kämpa med den varma kappan, för Marcus fick till en snygg version av Serando och det var den vi valde till omslaget.

Har du läst Serandos förbannelse ännu? Inte. Passa på att köp den här.


5 tankar om “Jag poserade till omslaget på Serandos förbannelse

Kommentarer är stängda.