Jag kom med på Fårfestivalen


Idag fick jag ett glädjande mail. Jag ansökte för ett tag sedan om att få ställa ut på fårfestivalen i Kil och idag fick jag bekräftat att jag är en av utställarna! Det ska bli så roligt. En hel helg med bara ull. Underbart. Vill ni veta mer om fårfestivalen, gå in på fårfest i kil

Och just idag nåltovar jag för fullt. Jag är snart klar med Kodjo, den tredje programledaren för musikhjälpen, och jag har även gjort ett gäng tomtar. Bilder kommer snart.

Jag kom med på Fårfestivalen


Idag fick jag ett glädjande mail. Jag ansökte för ett tag sedan om att få ställa ut på fårfestivalen i Kil och idag fick jag bekräftat att jag är en av utställarna! Det ska bli så roligt. En hel helg med bara ull. Underbart. Vill ni veta mer om fårfestivalen, gå in på fårfest i kil

Och just idag nåltovar jag för fullt. Jag är snart klar med Kodjo, den tredje programledaren för musikhjälpen, och jag har även gjort ett gäng tomtar. Bilder kommer snart.