Jag har ändrat mina rutiner


Nu när sommarlovet är här och hela familjen är lediga blir det inte lika lätt för mig att sätta mig ner och skriva. Visserligen har jag inte haft lpnfa stunder tidigare men jag hade fler stunder då jag kunde vara ifred. Nu blir det mer pusslande.

Därför har jag fått ändra på mina rutiner. Förr skrev jag helst på kvällen när det var mörkt och tyst (jag tycker fortfarande det är den bästa tiden att skriva) men när den tiden på dygnet kommer är jag själv så trött att jag inte orkar skriva. Därför skriver jag en stund på morgonen istället.

image

Den här veckan och nästa går min son på simskola. Det är en perfekt stund för mig att sitta och skriva. Det är lite pressande att få ner orden när man vet att man bara har en halvtimme, fyrtio minutern på sig, men efter lite träning går det bättre för varje gång.

image

Även den här morgonen blev det en del skrivet. Det jag främst jobbar på är att lägga till scener som ger mer bakgrundsinfo om karaktärerna och fördjupa deras känslor och rektioner till olika situationer. Långsamt men säker kommer jag framåt.