Jag blir galen!


När man står på två olika hantverksben händer det ibland att vissa saker krockar, men måste allt nästan hela tiden hända samtidigt?

Lördagen den 29 november är det premiär för Halländska bokmässan i Halmstad. Tanken är att halländska författare ska ställa ut sina böcker då. Nästa år blir det i Varberg, sedan i Falkenberg osv. Den hade jag tänkt att gå på och ställa ut mina böcker.

Men. Just samma dag är det julmarknad på Äskhultsby. En härlig julmarknad i en gammaldags miljö. Förra året fick jag plats att ställa ut och det vill jag gärna göra i år igen.

Typiskt. Varför kunde de inte ha tagit varsin dag? Kan man inte få klona sig själv? Suck. Enda lösningen är att jag skickar med mina böcker med en annan författare som kan ställa ut dem åt mig. För på Äskhult bör jag vara på plats personligen.

Så här blir det när man både skriver böcker och hantverkar! Men jag vill göra båda och skulle aldrig kunna välja ett av dem. Det här blir priset jag får betala (om man inte inom en snar framtid kommer på hur man klonar sig).