Jag är nog lite tokig


Igår var jag med i radioprogrammet Christer i P3. Ämnet som de pratade om var: Inte som alla andra. När jag lyssnade lite på vad de sa kom jag att tänka på det jag skrev på fb häromdagen: när jag dammsuger tänker jag på Halloween, när jag betalar räkningarna tänker jag på Stephen King, när jag slår min pinkod tänker jag på Arkiv X.

Därför skickade jag ett sms till P3 och strax därpå ringde de upp och frågade om jag ville vara med. Visst, sa jag, som tycker det är lite spännande att få vara med i radion. Lite lustigt ämne, kanske men jag tror att jag är lite tokig – och gillar att vara det.

(bilden är lånad från Wikipedia)

Vill ni lyssna på samtalet är länken här.

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?ProgramId=3130

Mitt samtal är ca 50 min in i programmet (om ni väljer med musik).