Instamera – utveckla ditt företagskonto på instagram


Har du som småföretagare ett konto på instagram, men lyckas inte få så många följare som du önskar? Är det en djungel att välja bland alla hashtags (#)? Vet du inte hur du ska hitta dina perfekta kunder på instagram?

Så kände jag också, tills jag gick med i #InstaMera  Där samlas småföretagare och får tips och idéer på strategier på hur man bäst publicerar bra foton på instagram. Man peppar varandra och lägger upp bilder med gemensamma hashtags, t.ex. #företagarepåinstagram

Det är Annika Elgeskog, ägaren av företaget Your Personal Web Voice, som anordnar #InstaMera. Hon hjälper företag att jobba med sociala medier, så som just instagram. Jag var med på ett webinarie som hon höll om just detta och fick redan samma dag kontakt med fler och rätt typ av följare till mitt instagramkonto. Dessutom fick jag en beställning på två nåltovade dockor, tack vare det webinariet. Då kände jag att jag vill ha hjälp att lära mig mer om instagram, att kunna nå ut och hitta mina ideala kunder. Därför gick jag med i #InstaMera.

Som medlem får man tillgång till:

ett utbildningstillfälle i månaden
söndagsgästen som ger tips och inspiration
ett veckoschema
Månadens företagare
Instaguider
Instanyheter
Mötesplats
Support

Dessutom, om man värvar någon, får man halva kostnaden tillbaka. T.ex. om man betalar för ett år och värvar två personer har man fått det året betalt. Det är delvis därför jag berättar om #InstaMera här. Varje medlem får en unik kod som man får lov att sprida vidare. Om du klickar på länken här ovan kommer du till ansökningssidan som är kopplad till mitt konto, dvs om du väljer att vara medlem får jag rabatt. När du registrerar dig får även du en egen kod att sprida vidare. Allt för att vi ska bli så många som möjligt som ska hjälpa, peppa och lyfta varandra på instagram och hitta nya kunder till våra företag.

Jag hoppas du vill vara med. Om du tvekar, kan du läsa mer om Annika Elgeskog här. Annars sök på hashtagen #företagarepåinstagram där även du kan lägga upp bilder. Vi ses.

/Nathalie instagram: @nathalie_sjogren