Inser mina begränsningar 4


Igår hittade jag något intressant. På mörkersdottir finns det en novelltävling. Den handlar om att skriva utifrån en bild. Och temat var skräck.

Oh! tänkte jag. Det passar ju mig perfekt. Problemet var att sista inlämningsdagen är den 15 april. Mitt bland SIV (där jag ska ställa ut mina nåltovade figurer) och Andra världar (där jag ska ställa ut min bok). Kommer jag att hinna?

Jag provade i alla fall att börja skriva. Kom på något så när en historia. Men började om. Och började om. Och började om.

I natt drömde jag om novellen. Om att jag aldrig blev klar med den, fick inte till den. Så mitt i natten bestämde jag mig för att ge upp. Jag har tillräckligt med det jag har. Det blir för mycket. Tyvärr, för det hade varit så perfekt. Men men, jag får försöka en annan gång.

Kanske tävlingen passar dig?


4 tankar om “Inser mina begränsningar

Kommentarer är stängda.