Hur man nåltovar – kurs online 4


Jag har börjat få mersmak av periscope. Visserligen har jag bara gjort två livesändningar @trollkonst men redan nu är det så spännande och jag känner att jag kan och vill så mycket mer.

Därför tänkte jag starta en onlinekurs i nåltovning. Jag tänkte visa hur man nåltovar, vad man ska tänka på, olika tekniker, olika figurer etc.

Onsdagar är det först och främst som jag kommer att scopa och videon ligger sedan uppe i 24 timmar.

Vad tror du om det? Tipsa gärna dina vänner om detta.


4 tankar om “Hur man nåltovar – kurs online

 • Em (Oanade Sidor)

  Ååh! Jag tycker det låter jätteskoj, spännande! Jag har ganska nyss skaffat mig de grundläggande grejerna och börjat testa så smått, så jag är definitivt intresserad!

  Ang Periscope så är jag personligen inte speciellt förtjust i det, föredrar YouTube. MEN det viktigaste är ju att du använder en tjänst som du själv tycker om och som gör det lätt och roligt för dig att filma, så om din favorit är Periscope tycker jag absolut att du ska köra på det 🙂

  • nathaliesjogren Inläggsförfattare

   Vad kul att du har börjat nåltova. Jag tänkte jag börjar på periscope och ser hur mottagandet blir, hur det är att filma osv. Nästa steg är youtube, men det återkommer jag till. ?

   • Em (Oanade Sidor)

    Okej, toppen! 🙂 Jag använder bara laptop och kan därför inte installera Periscope = kommer inte kunna interagera med dig under sändningarna. Men se och lyssna kommer jag i alla fall att göra 🙂

Kommentarer är stängda.