Hjärtan som värmekuddar 2


image

Ikväll kunde jag inte hitta min penna till tovningsnålen, så istället för att göra en tomte gjorde jag några värmekuddar i vadmal. När grötriset, som jag stoppade kuddarna med, tog slut hade jag hunnit göra fyra stycken. Vad tror du, kommer det att funka att sälja dessa på julmarknaden?


2 tankar om “Hjärtan som värmekuddar

  • minagladadagar

    Fina! Såklart du ska sälja dem på marknaden. Jag tänker att man kan sälja allt. Det som folk inte vill köpa får snällt följa med hem igen…tills nästa marknad. Haha!
    <3

    • nathaliesjogren

      Ja det är det dom är krukset. Jag har sått på flera marknader men tyvärr fått ta hem det mesta. Vet inte riktigt vad som är fel: priset, kunderna eller produkterna. Värmekuddar har jag inte gjort förut, så det ska bli intressant att se om de blir sålda.

Kommentarer är stängda.