Hemma igen, fast fortfarande kvar i Andra världar 5


Igår kväll kom jag hem. Glad, nöjd och full av inspiration. Ville bara sätta mig ner och skriva, skriva och skriva. Fortfarande är jag mentalt kvar i Andra världar, där jag skrattar och umgås med alla de underbara människor/författare där. Det var ett underbart gäng och det var så härligt att få umgås med likasinnade. Det var verkligen en lisa för själen.

Ett troll, en hjort, en älva och ett skogsrå. Klart som fan att det blev en helt suverän helg på Andra Världar 2013! TACK alla som kom hit och jag LÄNGTAR efter att få träffa er igen (senast!) Andra Världar 2014. Se bara vilka härliga väsen som fanns bland oss: älva, skogsrå, troll och hjort!

Jag har även skrivit om det på bookiecookiez. Där kan ni läsa mer om vilka som var där och vilka böcker som var till salu.

Efter stängning varje kväll träffades vi för  eftermingel och det var bara skratt från början till slut. Och referenser till filmer, tv-serier och böcker – som alla förstod! Kanske lite nördigt, men samtidigt härligt.

Jag och Pernilla Lindgren   bestämde att vi skulle ordna någon författarträff i Frillesås, sommaren 2014. Tills dess har vi nog hunnit jobba klart och fått publicerat de manus vi nu arbetar med. Dessutom hinner vi få fram ett bra gäng som vill vara med och ha gjort bra reklam för det också. Så skriv in det i kalendern!

Högläsning ur Benjamin på Andra Världar 2013! Gapskratt och applåder :) Bland de olika händelser som skedde under helgen var det högläsning av våra böcker, både utgivna och kommande. På den här bilden är det Jakkin Wiss som läser ur boken Benjam, som han och Toby Johansson har skrivit. En helt härlig bok som får en att skratta ordentligt. Mer om den boken kommer så småningom.

Den här helgen har varit en lisa för själen. Verkligen. Stort tack till Anna Vintersvärd, som satte igång det hela, och tack till alla ni som var där och gjorde helgen så underbar. Och till alla ni andra: missa inte nästa års Andra världar!


5 tankar om “Hemma igen, fast fortfarande kvar i Andra världar

Kommentarer är stängda.