Hem från sci-fi mässan


Jag har precis skrivit ett inlägg om sci-fi mässan på min andra blogg men jag tänkte lägga upp den texten även här. Så varsågoda!
Nu är jag på väg hem från Malmö efter att ha besökt sci-fi mässan. Det var roligt men samtidigt stressigt. Ett tips: ta inte två små barn. Man var helt slut efter att ha bara varit där en timme ung. Men det var roliga  saker att titta på.

Jag fick se George Lazenby. Han som spelar James Bond i Hennes majestäts hemliga service. Jag är en gammal James Bondfan och det var kul att faktiskt få se honom i verkligheten. Inte för att jag vågade gå fram till honom. Istället stod jag lite fegt på lagom avstånd och kikade på honom. Likadant gjorde jag när jag fick syn på Michael Madsen. 🙂

Det fanns även en del roliga saker att titta på. Lite rekvisita från olika Bondfilmer, Indiana Jonesfilmer och skräckfilmer. Vi fick även se en Star Wars parad och bland alla besökare fanns det en hel del snygga cosplayare (säger man så?)

Så även om jag är trött så är jag nöjd. Hade jag varit runt tio år yngre hade jag varit helt begeistrad och säkert köpt alldeles för mycket saker. 🙂

Hem från sci-fi mässan


Jag har precis skrivit ett inlägg om sci-fi mässan på min andra blogg men jag tänkte lägga upp den texten även här. Så varsågoda!
Nu är jag på väg hem från Malmö efter att ha besökt sci-fi mässan. Det var roligt men samtidigt stressigt. Ett tips: ta inte två små barn. Man var helt slut efter att ha bara varit där en timme ung. Men det var roliga  saker att titta på.

Jag fick se George Lazenby. Han som spelar James Bond i Hennes majestäts hemliga service. Jag är en gammal James Bondfan och det var kul att faktiskt få se honom i verkligheten. Inte för att jag vågade gå fram till honom. Istället stod jag lite fegt på lagom avstånd och kikade på honom. Likadant gjorde jag när jag fick syn på Michael Madsen. 🙂

Det fanns även en del roliga saker att titta på. Lite rekvisita från olika Bondfilmer, Indiana Jonesfilmer och skräckfilmer. Vi fick även se en Star Wars parad och bland alla besökare fanns det en hel del snygga cosplayare (säger man så?)

Så även om jag är trött så är jag nöjd. Hade jag varit runt tio år yngre hade jag varit helt begeistrad och säkert köpt alldeles för mycket saker. 🙂