Härliga publiceringar i höst


Nu när hösten snart kommer (om inte sommaren envisas med att dröja sig kvar) händer det en hel del på publiceringssidan för min del.

I september kommer antologin Steampunk Stories

image

Där finns min novell Siaren med. Det är andra gången jag har fått en steampunknovell publicerad. Processen med den var intressant och pirrig.

Först, efter hjälp av testläsare, skickade jag i den i väntan på att två jurymedlemmar skulle bedömma och betygsätta den. Efter vad som kändes som en evighet fick vi äntligen listan på alla noveller som blivit godkända. 😆 Därefter kom slutredigeringen och finslipandet innan det hela gick till tryck.

Under tiden fick jag veta att ännu en av mina noveller skulle publiceras. Den här gången var det en spöknovell i antologin Svenska Spöken. Det är Andra Världar som arrangerar den.

Sedan ligger manuset Dimma över Ödesbyn hos förlag och när det gäller tredje manuset har jag endast slutstriden kvar av första utkastet. Dessutom skriver jag på fler noveller till olika antologier. En av dem är en skräcknovell och när jag upptäckte den tänkte jag att en sådan novell måste jag bara skriva. Dessutom skulle den utspela sig vid Hallandsåsen, inte långt från där jag bor. Jag var bara tvungen att skriva den.Jag skrev klart den häromdagen och läste den för min man. Hans respons var att det var den bästa jag skrivit hittills. 🙂 Hoppas bara att förlaget tycker den är lika bra och vill ha med den i antologin.

Så det händer en hel del den här hösten.