Har åter igen kommit igång, efter en tids uppehåll 2


Häromdagen fick jag läsa ett utdrag ur Pernilla Perny Lindgrens text. Hon och jag ska båda på bokmässan Andra världar den 23-24 mars och vi diskuterade lite vilka stycken vi skulle välja till högläsning. Texten som hon visade mig var mycket bra tyckte jag och påminde mig om Anne Rices texter.

Jag har ju varit ganska seg det här året med att skriva, men efter att ha läst det stycket kom jag igång. Redan samma kväll började jag lite smått och nästa dag har jag skrivit en och en halv scen, och nu känner jag även att historien kommer framåt igen. Kanske är det en av anledningarna till att jag inte har skrivit: jag vet inte riktigt vad som ska hända härnäst. Men nu har det släppt. (Sedan är det ju också att jag har varit ganska trött på sistone, men det finns det ju andra orsaker till.)

Så tack Pernilla för inspirationen. 🙂

Nu ska jag återvända till att renskriva min text till datorn. Kommer jag ikapp mig själv där brukar det också hjälpa till med inspirationen.


2 tankar om “Har åter igen kommit igång, efter en tids uppehåll

  • perny

    Så roligt att jag kunde inspirera dig 🙂 och va roligt att du tyckte så mycket om stycket. Nu har jag tre olika stycken ur första boken jag inte kan bestämma mellan vi får se.

  • perny

    Så roligt att jag kunde inspirera dig 🙂 och va roligt att du tyckte så mycket om stycket. Nu har jag tre olika stycken ur första boken jag inte kan bestämma mellan vi får se.

Kommentarer är stängda.