Hantverksjerka v. 8, 2014


Jag tänkte börja en återkommande hantverksjerka. På min författar o bokblogg är jag ofta med i Annikas bokbloggsjerka. Där ställer hon varje vecka en fråga och man svarar på sin egen blogg och länkar till det inlägget i en kommentar.

Man besöker då varandras bloggar och kommenterar deras svar. Ett roligt sätt att träffa andra likasinnade bloggare. Därför tycker jag det vore kul om vi som handarbetar gör något liknande.

Så, regler. Ni behöver en blogg där ni kan svara på frågan. Ni länkar sedan till ert inlägg i kommentaren nedan. Frågan kommer på fredagar men ni har hela helgen på er att svara. Låter det kul?

Jag börjar första gången med: Vilka typer av frågor skulle ni vilja ha med i en hantverksjerka?

/Nathalie

Hantverksjerka v. 8, 2014


Jag tänkte börja en återkommande hantverksjerka. På min författar o bokblogg är jag ofta med i Annikas bokbloggsjerka. Där ställer hon varje vecka en fråga och man svarar på sin egen blogg och länkar till det inlägget i en kommentar.

Man besöker då varandras bloggar och kommenterar deras svar. Ett roligt sätt att träffa andra likasinnade bloggare. Därför tycker jag det vore kul om vi som handarbetar gör något liknande.

Så, regler. Ni behöver en blogg där ni kan svara på frågan. Ni länkar sedan till ert inlägg i kommentaren nedan. Frågan kommer på fredagar men ni har hela helgen på er att svara. Låter det kul?

Jag börjar första gången med: Vilka typer av frågor skulle ni vilja ha med i en hantverksjerka?

/Nathalie