Hantverksjerka 7-10 mars 2


Då var det fredag ock dags för ny fråga om hantverk.

Precis som titeln antyder är hantverksbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bloggare som vi annars kanske skulle missa. Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”. Jerkan pågår fredag – måndag varje helg! Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara. Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om hantverk. Bli inspirerade. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!)

Veckans fråga: Vilket är ditt favoritmaterial?

Själv föredrar jag ull, av naturliga 😉 själ. Ju mer jag lär mig om ullens underbara kvalitet desto mer tycker jag om den. När jag väljer garn vill jag helst ha ett som är helt ull, utan några syntetmaterial invävt. Rent är bäst, tycker jag.

bild lånad här

Vad tycker du?


2 tankar om “Hantverksjerka 7-10 mars

Kommentarer är stängda.