Hantverksjerka 28 feb – 3 mars 1


Här på bloggen kommer jag att lägga upp en ny fråga varje vecka. Den som vill får gärna vara med. Ideen går ut på att man svarar på sin egen blogg och sedan länkar sitt svar i en kommentar här nedan. På så sätt kan alla lätt hitta till varandra och man kan hoppa (jerka) omkring bland andra bloggare.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!)

Veckans fråga: Vem är din favoritkonstnär?

Själv har jag faktiskt flera. I tonåren upptäckte jag Claude Monet och enda sedan dess har jag älskat hans tavlor med den japanska bron och näckrosorna. Jag har faktiskt besökt hans trädgård och själv stått på bron. En underbar upplevelse.

image

Den andra konstnären är Rolf Lidberg. Hans tavlor med troll är så underbara och fulla av magi. Man kan titta hur länge som helst på hans troll.
image

Jag samlar en hel del på Rolf Lidbergssaker: trollfigurer, underlägg, koppar, tavlor. Jag nåltovar t.om. några troll själv (som ni kan se under sidan Bilder högst upp).


En tanke om “Hantverksjerka 28 feb – 3 mars

Kommentarer är stängda.