Halloween = Svenska Spöken i Malmö


Imorgon är det bokreleasefest på sf-bokhandeln i Malmö. Antologin Svenska Spöken släpps och många av författarna som medverkar i boken finns på plats för signering. Temat för klädsel är naturligtvis spöken.

Det är förlaget Andra Världar som håller i det hela. Det här deras andra antologi och andra gången jag får något publicerat hos dem.

Jag har länge tänkt på vad jag ska ha för klädsel men det blev aldrig av att jag fixade något med det – tills idag. Dagen innan festen. Det är så typiskt mig.

Visserligen har jag varit ganska krasslig de senaste dagarna men jag har ju vetat om det här i flera månader. Men det här är inte första gången jag gör så här. Tror att jag har gott om tid och så plötsligt har jag andan i halsen.

Jag trodde att jag hade allt under kontroll. Visste vilka kläder jag skulle habpå mig, men när jag provade dem upptäckte jag att jag inte hae någon passande tröja.

Så jag stuvade in sönerna i bilen och åkte iväg till närmaste klädaffär. In och ut i leksaksaffärer, klädaffärer och matbutik. Till sist hittade jag en liten butik i Frillesås där jag fick hjälp att hitta en bra tröja. Syster T heter den. En charmig liten butik. Dessutom fick jag berätta vad jag gjorde och det slutade med att jag gav henne adressen till min hemsida. 🙂

Väl hemma provade jag min utstyrsel och så här blev resultatet.

image

Vi ses väl imorgon på sf-bokhandeln i Malmö? Drop-in från 16.00