Gud vad dåligt jag skriver!


Jag håller på att redigera min debutroman, en bok som publicerades 2011. Nu när jag går igenom den upptäcker jag hur annorlunda jag numera skriver. På bara några år, men några fler publiceringar, har jag utvecklat mitt sätt att skriva på.

När jag skrev I nattens mörker (arbetstitel) tyckte jag att den var bra, välskriven och snygg. Nu tycker jag mer att den är upprepande, lustig och ibland även fjantig. En del scener är helt okej men på vissa sidor får jag stryka och skriva om nästa varje mening. Puh!

Dessutom är det 300 sidor och jag har bara kommit igenom de 60 första. Det blir en hel del arbete med andra ord.

Under tiden som jag jobbar klart mina kommande böcker kan du passa på att läsa något av det som jag har publicerat 

Har du läst någon av mina historier? Lämna gå gärna en kommentarer.