Gräsänka och tänkte få skriva en stund. 6


I två dagar är jag gräsänka. Då tänkte jag passa på att skriva lite. Det var ju ett tag sedan. I bilen på väg till jobbet funderade jag på den scen jag skulle skriva när jag kom hem. Såg fram emot att skriva.

När jag så kom hem blev det dock inte som jag hade tänkt mig. Kanske är det så att när jag vet att min man inte är hemma, då blir det inte samma sak? Att skriva kom inte alls så naturligt som jag hade hoppats på. Men jag har jobbat på och kommit en bit framåt ändå.

En sak som jag har utvecklat idag är mina sidkaraktärer och fått lite mer liv i dem. Ändå något.


6 tankar om “Gräsänka och tänkte få skriva en stund.

 • Jenny

  Läste din kommentar på Malin J:s sida. Klart vi sitter bredvid varandra nästa år och ”signar” böcker! Eller hur! Har du skickat in något än? Eller är du mitt i skrivfasen?
  Må gott!

   • Jenny

    Men vaddå? Nu fattar jag inte, om du har fått en bok publicerad, är det inte självklart då att samma förlag vill ha din nästa bok? Det trodde jag?… Är jag naiv när jag tror det? Får jag fråga vad boken heter som du fått publicerad?

    • nathaliesjogren

     Tydligen inte. Det förlag som publicerade I nattens mörker är ett litet förlag med små ekonomiska resurser. Jag är välkommen med mitt nya manus dit men det blir ändå samma procedur som förra gången, att de läser igenom innan de tackar ja. :S

 • Anne Jonsson

  Håller fullständig med dig. Jag planerar också massor med skrivtid när maken inte är hemma men så när jag verkligen ska sätta mig så blir det liksom inget…tror det beror på att jag känner mig bara halv när inte han är hemma :-(. Jag är liksom inte i fas med tillvaron på något sätt… Men några rader blir det men inte av någon större kvalitet. Men bra för dig att utveckla sidokaraktärer..de är ju också viktiga!
  Lycka till!

Kommentarer är stängda.