Ger inte upp, tar nya tag 2


Mörkersdotter har en novelltävling som jag gärna hade velat delta i, men eftersom jag har lite mycket på gång fick jag avstå. Dock har jag inte kunnat sluta tänka på tävlingen och den novell jag inte hinner skriva. Jag tror det ligger en historia och pyr i mitt bakhuvud. Om bara den där tävlingen hade kommit lite senare.

Så jag surfade runt lite igår, letandes efter skrivartävlingar. Då stötte jag på Skrivas stora novelltävling, där sista anmälningsdagen är den sista augusti. Det datumet borde jag ju hinna.

Så, istället för att ge upp tar jag nu nya tag. Nu kan jag i lugn ro arbeta på novellen i mitt huvud och låta den växa innan jag sätter mig och skriver. Då behöver jag inte kryssta fram någon text. Det känns skönt.

Detta är inlägg 15, dag 15 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 15 av 100.

Ger inte upp, tar nya tag 2


Mörkersdotter har en novelltävling som jag gärna hade velat delta i, men eftersom jag har lite mycket på gång fick jag avstå. Dock har jag inte kunnat sluta tänka på tävlingen och den novell jag inte hinner skriva. Jag tror det ligger en historia och pyr i mitt bakhuvud. Om bara den där tävlingen hade kommit lite senare.

Så jag surfade runt lite igår, letandes efter skrivartävlingar. Då stötte jag på Skrivas stora novelltävling, där sista anmälningsdagen är den sista augusti. Det datumet borde jag ju hinna.

Så, istället för att ge upp tar jag nu nya tag. Nu kan jag i lugn ro arbeta på novellen i mitt huvud och låta den växa innan jag sätter mig och skriver. Då behöver jag inte kryssta fram någon text. Det känns skönt.

Detta är inlägg 15, dag 15 i intitiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 15 av 100.


2 tankar om “Ger inte upp, tar nya tag

Kommentarer är stängda.