Garnfest i Lerum


Igår tog jag mig ända bort till Lerum för att vara med på Garnasinnes garnfest. Åsa, ägare till Garnasinne, hade ordnat det fint i röda korsets lokal i centrala Lerum.
  En av utställarna var Willow Fairy Wool. Hon visade upp sin ull och man fick testa att spinna på slända eller spinnrock. Jag försökte, men det krävdes stor simultankapasitet så det blev bara en liten bit jag lyckades. 🙂 Det lustiga var också att efter att ha pratat en stund kom vi på att vi hade träffats flera gånger, både på spinnkurs och på Stickfest i Väst (SiV).
   Jag passade även på att få massage, och det var skönt ska jag säga. Att bära på en baby och framför allt att bära på en bilstol är krävande och hon märkte att jag var spänd i axlar och ena sidan.
   Slutligen köpte jag det jag hade kommit dit för: GARN. Garnasinne visade upp sin kolletion, som finns att köpa på hennes webshop http://www.garnasinne.se Jag köpte två alpackagarn och ett mönster till att sticka halvvantar/tum- eller fingervantar.

image

När jag kom hem satte jag igång direkt att sticka, vilket är typiskt mig. Det är ju så roligt att påbörja ett nytt projekt att man kan ha hur många som helst – och sedan bli omringad av UFO:n (unfinished objects).
   Så över det hela är jag mycket nöjd med garnfesten. Hoppas att det blir fler liknande saker i framtiden (vilket jag vet Åsa kommer att fixa).