Funderingar kring böcker 11


Den här helgen är det två frågor på bokbloggsjerka från Annika. Hon har två frågor den här veckan.

Det har väl knappast gått någon förbi vem det var som vann Nobelpriset i litteratur, och en av veckans frågor är naturligtvis om det var rätt person som kammade hem priset?

Jag kan inte uttala mig om detta eftersom jag inte hade hört talas om Ma Yo innan gårdagen. Så känns det varje år, men ibland har jag faktiskt läst något av pristagaren efter att nobelpriset har tillkännagivits.

Fråga nummer två lyder: Hur många böcker finns just nu i din att-läsa-hög?
En betydligt lättare fråga att besvara. Jag har inte direkt någon bok som ligger och väntar på att bli påbörjad. Snarare är det så att jag läser flera böcker samtidigt:

Jag är ingen häxa av Kim Kimselius,

Nightworld av L.J. Smith (hon som har skrivit Vampire Diaries) och

A discovery of witches av Deborah Harkness.


11 tankar om “Funderingar kring böcker

  • nathaliesjogren

   Böckerna i sin är skrivna på så helt olika sätt så det fungerar bra. Tidigare med andra böcker har jag blandat ihop dem men då har det mestadels berott på att jag inte varit så intresserad av dem och därför glömt bort vissa bitar och blandat ihop med något annat.

  • nathaliesjogren

   Jag har tidigare haft en väldigt många på hög, men det blev för mycket att välja mellan så jag har liksom tvingat mig själv att svälta när det gäller att skaffa böcker innan man har läst ut de man håller på med.

 • perny

  Tack Nathalie för att du länkade till denna intressanta utmaning. Jag har själv hoppat på den nu 🙂 och jag har har till motsats från dig en gigantisk hög 😀 men dock är många av dem påbörjade också.

 • perny

  Tack Nathalie för att du länkade till denna intressanta utmaning. Jag har själv hoppat på den nu 🙂 och jag har har till motsats från dig en gigantisk hög 😀 men dock är många av dem påbörjade också.

Kommentarer är stängda.