Fotograferad i skräckmiljö 2


Idag gjorde jag något väldigt roligt och spännande. I och med att min bok Undergång snart släpps ville förlaget ha några pressbilder. Jag har sedan en tid tillbaka drömt om att bli fotat i ett hus som heter Stenhuset, vilket ligger i Obbhult en bit inåt landet från Varberg. Nu fick jag det perfekta tillfället. 

Den här vyn mötte mig när jag kom dit. Det är ett helt fantastiskt ställe. Från början var det en lada som ägarna gjorde om helt från grunden och det ena rummet är mer mäktigt än det andra. Det fanns ett rum som gick i lila, ett annat i rustik med en pampig öppen spis och ett sovrum i mörkrött. 

Det sista valde vi att ta fotona i.

Notera halsbandet med Edgar Alen Poe

I badrummet intill hittade vi en cool stol som passade perfekt och efter lite ommöblering satte vi igång. Det mörkröda väggarna gjorde att vi fick fram en mystisk stämning och fotogragen själv sa att biderna blev så läckra.

Bilderna ska bli klara till helgen så snart kan jag visa upp hur snygga de blev.

Det är sådana här tillfällen som det är roligt att ha ett eget företag. Den ena saken leder till det andra och man får uppleva så mycket spännande och möta så många olika människor.

Imorgon ska jag göra en annan kul grej. Jag tänker filma live via facebook och guida runt på Näsbokrok, där Undergång utspelar sig. Gilla min sida på Facebook så missar du inte det. Jag börjar runt 15.30 imorgon fredag. Hoppas att vi ses.


2 tankar om “Fotograferad i skräckmiljö

Kommentarer är stängda.