Författarintervju med Lille-Mor Arnäs på café Virres i Frillesås


Ikväll var det dags för ännu en intervju på det lokala caféet Virres i Frillesås. Den här gången var det fantasyförfattaren Lille-Mor Arnäs som blev intervjuad kring sitt författande och sina böcker Fyrklövern och Häxringens hemlighet och Fyrklövern och Silverelixiret. En mycket trevlig intervju och jag kände igen mig mycket i hennes sätt att skriva och bli inspirerad. Det visade sig att hon också var gymnasielärare (numera pensionerad) och kunde också gå och fantisera ihop saker när hon var ute och gick. Precis som jag.

Jag köpte båda hennes böcker (hon håller just nu på att skriva del tre) och ser fram emot att få läsa dem. Speciellt också för att de utspelar sig i Fjärås och det är ju precis i närheten av där jag bor. Det är ju alltid kul att få läsa om platser man känner till.