Föreläsning och workshop i ull 6 mars 3


Den 6 mars kommer jag att hålla en föreläsning och ull i allmänhet och mitt företag Trollkonst i Ullskogen i synnerhet. Därefter håller jag i en workshop i nåltovning. Det hela händer på Fritidsagenturen på Kastellgatan 8 i Göteborg.

Läs mer på det här evenemanget och anmäl dig.

Har du möjlighet att komma tycker jag definitivt att du ska ta chansen. Kanske bara för att träffa mig, kanske för att lära dig ett nytt sätt att pyssla. För nåltovning är så roligt och enkelt och det är lätt att komma igång.

Kan du inte komma men skulle ändå vilja lära dig nåltovning kan du läsa här om hur jag kan hjälpa dig att utvecklas att bli en nåltovningskonstnär. För ja, alla kan bli en nåltovningskonstnär. Det första steget är att upptäcka det roliga med denna teknik.


3 tankar om “Föreläsning och workshop i ull 6 mars

Kommentarer är stängda.