Förberedelser inför julmarknad på Äskhult


Nu har jag skaffat mig ett bord att använda till julmarknaden på Äskhult. Det hela går av stapeln nu på lördag (30 november) och det känns skönt att ha fixat ett bort (och slippa behöva springa runt och leta i sista minuten).

Nu när det bara är en vecka kvar är det nåltovning som gäller. Tomtar och tomtenissar. Och så syr jag lite grann på pälsmaskinen någon toffel. Sedan är det bara att fixa kläder också. Det ska ju vara lite tidsenligt. Jag har ju min mantel.

523702_534393469910902_547863201_n (som jag har sytt i vadmal) men jag behöver ju kläder under den som både är passande och varma, eftersom som det är halvt utomhus det kommer att vara. Det får nog bli lager på lager metoden, helt enkelt.

Nej, nu ska jag fortsätta nåltova. 🙂

Vi ses på Äskhult