Födelsedag – utlottning av Svenska Spöken 15


Min födelsedag är den 21 december. Det är inte alltid den perfekta tiden att fylla år, då det är så nära jul. Men i och med detta tänkte jag, istället för att få presenter, ge bort presenter.

Du har nu chansen att vinna ett signerat exemplar av boken Svenska Spöken. Skriv i kommentarsrutan att du vill vinna boken och du är med i utlottningen. Om du länkar till det i din blogg och /eller på facebook får du fler vinstchanser.

Spöken framsida 20151012

Baksidestext till Svenska Spöken – En antologi ur det förgångna:
”Svenska spöken” är en antologi om när spökena började dyka upp i hemmen, på arbetsplatserna, på stan och ute på landet.
Tjugo noveller berättar om den olustkänsla som spreds bland de levande över att behöva konfronteras med somliga av dessa nygamla bekantskaper och om de band av spökjägare som bildades i syfte att skydda oss från denna styggelse!
Men de handlar också om dem som antingen av kärlek eller nyfikenhet omfamnade det ockulta och som tog upp kampen till spökenas försvar.
Vad skulle du göra?

Du kan delta i tävlingen fram till den 21 december, genom att skriva i kommentarsfältet. Om du länkar till blogginlägget i din blogg får du två vinstchanser, har du facebook och berättar om boken där får du ytterligare en lott osv.

Lycka till!

Nathalie

 


15 tankar om “Födelsedag – utlottning av Svenska Spöken

Kommentarer är stängda.