Fiktiviteter i november del 1och 2


http://www.fiktiviteter.se/2013/11/01/fiktivnovember-del-1/ Här är en tävling jag precis upptäckte. För att fira att bloggen fyller fyra år är tävlingen uppdelad i fyra delar. Sista dagen att delta är 30 november.

Första frågan är: Berätta om din bästa läsupplevelse i år.
Den första bok som jag direkt tänkte på var Pretty when she dies av Rhiannon Frater.

Pretty When She Dies (Pretty When She Dies, #1)

Jag hade köpt den men sedan glömt bort den. När jag väl plockade fram den hade jag inte några större förväntningar, men oj vad jag blev förvånad. Den var underbart spännande och dessutom handlade den om vampyrer. Otäcka, bloddrypande vampyrer. Det var länge sedan jag läste en sådan bok som var njutbar både till språk och handling. Jag sögs riktigt in i historien. Därför är det min bästa läsupplevelse i år.

Fråga nr 2 är: Berätta om din ickefiktivia upplevelse i år. Med andra ord vilken teater, tv-serie eller film har berört dig? I år började jag följa en serie som jag fastnade för med en gång: Supernatural.

Den tv-serien är precis i min smak. Otäckt, spännande, full av monster och precis den humorn jag gillar. (dessutom är det två snygga skådisar, och det gör ju inte saken sämre)

Vad svarar du på dessa frågor?


0 tankar om “Fiktiviteter i november del 1och 2