Farsans bokhylla ger Undergång 5a i betyg


Undergång av Nathalie Sjögren, bild lånad från farsans_bokhylla

Min bok Undergång har fått en ny recension. Den här gången är det farsans_bokhylla som har läst den.

Han skriver:

Den här boken handlar om två tvillingsystrar som skiljs åt under rätt speciella omständigheter. Melissa försvinner spårlöst och Emy kastar sig obromsat in i en vild jakt efter sin syster. Ett sökande som leder henne igenom en värld utav vättar, troll och andra nordiska väsen. Jag hade aldrig hört talas om varken boken eller författaren förens jag skaffade detta instagramkonto. Men jag är glad att jag snappade upp den. Nathalie har en riktigt mysig berättarstil som gör att man lätt sjunker in i en annan värld och låter sig trollbindas utav det till synes omöjliga uppdraget som Emy står inför. Enda lilla minus jag kan komma på är att boken möjligtvis är lite för kort, hade gärna varit kvar i underjorden några kvällar till. Nu när jag har läst boken ångrar jag att jag inte högläste för sonen. Jag skulle vilja ha den oläst för att dela läsupplevelsen med honom. Vet att han skulle älska detta äventyr, men man får väl glömma fort och läsa igen.

Så underbart roligt att boken är så uppskattad. Speciellt när det enda som är negativt är att den var för kort. Jag vet andra som har läst den högt för sina barn, så det rekommenderar jag verkligen att man gör. Även om den är från 12 år går det bra att läsa högt för de som är lite yngre.

Passa på att skaffa boken innan jul. Just nu kan du köpa den hos förlaget för reducerat pris.