En resa till Tjörn för nöje och inspiration


Söndagen var det utflyckt för familjen. Vi åkte upp till Tjörn och Orust. Först åkte vi till Töllös fårgård. De hade skördefest i helgen så vi åkte dit för att inspireras, köpa lite godsaker och titta på den sköna naturen. Det är alltid underbart att få komma tillbaka till mina hemtrakter. Vi åkte även till Sundsby säteri och där var det så vackert när höstlöven börjar ändra färg och falla. Spöket den vita damen såg vi inte, men det betyder ju inte att hon kanske var där någonstans och såg över sina marker.
   När jag kom hem var jag full av energi och inspiration. Speciellt när jag hade återvänt till Tjörn. Att komma dit ger mig alltid extra styrka. Så jag slog mig ner och skrev och skrev. En helt underbar känsla och mycket av mina funderingar kring manuset släppte. Nu har jag kommit ännu en bit på vägen och fler och fler scener börjar falla på plats. Jag får helt enkelt se till att åka till Tjörn lite oftare.