Efter den här boken ska jag skriva … 1


Jag har nu kommit till det steget i författandet där man inte bara tänker på den bok man skriver på just nu och inte heller bara nästa bok, utan boken därefter. 

På instagram publicerade jag den här bilden häromdagen. Jag listade de böcker som jag vill skriva. Först ut är en handbok i nåltovning. Sedan tänker jag redigera en bok som jag skrev för något år sedan men som jag nu har kommit på en del ändringar i så att den passar in i samma värld som Undergång. Därefter ska jag skriva fortsättningen på Undergång. Slutligen har jag endast en idé om en bok. Titeln är inte alls bestämd utan bara en arbetstitel. Allt jag vet är början (en kvinna vaknar upp i en annan kvinnas kropp) och att den ska utspela sig i London. Sedan vet jag inte mycket, men det kommer väl. ?

Följ mig på instagram för att se mer av min författarvardag och speciellt på stories där jag visar lite bakom kameran bilder inför de kommande böckerna.


En tanke om “Efter den här boken ska jag skriva …

Kommentarer är stängda.