Dimma över Ödesbyn skickad till lektör


Häromdagen fick jag till slut svar från förlaget som jag hade skickat manuset Dimma över Ödesbyn till. Jag visste att de har haft fullt upp och därför kom inte svaret som en hel överraskning: för tillfället har de inte möjlighet att tas sig an mitt manus.

Därför bestämde jag mig för att skicka det till en lektör. Då får jag hjälp med att finslipa det. Jag ska få svar om ca 2, 3 veckor!

Under tiden jobbar jag vidare med manuset Undergång. Jag har ca 30 sidor kvar att redigera och dessutom har jag plötsligt kommit på att jag behöver lägga till ett extra avsnitt som, förhoppningsvis gör manuset lite mer djup. Kryptiskt när jag inte kan förklara mer i detalj vad jag menar, då det kan avslöja för mycket av historien, men jag tror att det blir bra.

Dessutom har detta extra avsnitt gjort att en ny karaktär har fötts. En karaktär som tydligen har varit med från början (i slutet av historien) men nu i en annan form. 🙂

Spännande värre. Jag tror att 2016 blir ett bra bokår för mig.