Det kliar i fingrarna!


Tiden rusar iväg, känner jag. Snart är det första december. Och med det innebär det två saker för mig.

Dels kommer min bok I nattens mörker att vara till salu på sci fi mässan i Stockholm. Vi är ett gäng som tillsammans ställer ut våra böcker. Initiativet får vi tacka Lisa Rodebrand, författaren av Revolt.

Dels kommer jag att stå på en julmarknad i Frillesås, Hasses blommor. Där säljer jag tomtar, troll, kuddar, handledsvärmare och annat hantverk som jag har gjort. Och det är mest för detta evenemang som jag känner att tiden rusar iväg. Jag måste få klart så många tomtar som möjligt. Det är det som jag måste fokusera på den närmaste tiden. För att se de saker jag gör, gå in på min blogg landalamm

Samtidigt bubblar mitt huvud av allt jag vill få ner på papper i mitt manus. Jag längtar efter att få skriva, men jag vet att manuset inte har samma deadline som mina tomtar. Därför måste jag lägga band på mig själv och hantverka i första hand, och skriva de stunder som blir över.

Saker och ting blev inte bättre av att ett ex av tidningen Skriva damp ner i brevlådan idag. Jag hade beställt nr 4, som jag hade missat. Ett avsnitt handlade om hur man skriver skräck, och det hade jag verkligen sett fram emot. Jag släppte allt jag hade i händerna när tidningen kom. Skyndade mig att läsa, men blev tyvärr lite besviken. Det var bara några enkla, allmänna råd om hur man skriver. Inte mer i detalj om hur man bygger upp en skräckhistoria (som jag hade hoppats på). Så det var ju en besvikelse. Men, det fanns ett annat avsnitt om hur man fördjupar sina karaktärer med olika övningar. Den var verkligen superbra och något som jag ska använda mig av – nästa gång jag får tid att skriva.

När nu det blir…

Det kliar i fingrarna! 10


Tiden rusar iväg, känner jag. Snart är det första december. Och med det innebär det två saker för mig.

Dels kommer min bok I nattens mörker att vara till salu på sci fi mässan i Stockholm. Vi är ett gäng som tillsammans ställer ut våra böcker. Initiativet får vi tacka Lisa Rodebrand, författaren av Revolt.

Dels kommer jag att stå på en julmarknad i Frillesås, Hasses blommor. Där säljer jag tomtar, troll, kuddar, handledsvärmare och annat hantverk som jag har gjort. Och det är mest för detta evenemang som jag känner att tiden rusar iväg. Jag måste få klart så många tomtar som möjligt. Det är det som jag måste fokusera på den närmaste tiden. För att se de saker jag gör, gå in på min blogg landalamm

Samtidigt bubblar mitt huvud av allt jag vill få ner på papper i mitt manus. Jag längtar efter att få skriva, men jag vet att manuset inte har samma deadline som mina tomtar. Därför måste jag lägga band på mig själv och hantverka i första hand, och skriva de stunder som blir över.

Saker och ting blev inte bättre av att ett ex av tidningen Skriva damp ner i brevlådan idag. Jag hade beställt nr 4, som jag hade missat. Ett avsnitt handlade om hur man skriver skräck, och det hade jag verkligen sett fram emot. Jag släppte allt jag hade i händerna när tidningen kom. Skyndade mig att läsa, men blev tyvärr lite besviken. Det var bara några enkla, allmänna råd om hur man skriver. Inte mer i detalj om hur man bygger upp en skräckhistoria (som jag hade hoppats på). Så det var ju en besvikelse. Men, det fanns ett annat avsnitt om hur man fördjupar sina karaktärer med olika övningar. Den var verkligen superbra och något som jag ska använda mig av – nästa gång jag får tid att skriva.

När nu det blir…


10 tankar om “Det kliar i fingrarna!

Kommentarer är stängda.