Det blir så snyggt!


Om jag får säga det själv blir de nya och förändrade scener som jag skriver nu väldigt snygga. Jag är mitt inredigeringsarbetet, dvs att jag läser igenom, stryker, rättar, skriver om och lägger till.

Jag tar några sidor så ofta jag kan. Det blir inte varje dag, men oftast läser jag i sängen innan jag somnar. Om jag då till på köpet blir rädd är det en plus i kanten. Då vet jag att jag har gjort rätt om jag själv tycker det är kusligt.

Mitt manus, Dimma över Ödesbyn, handlar om häxor och svarta madam. En kuslig kombination och roligt för mig att leka med. Jag går mycket med karaktärerna i huvudet och låter dem prata med varandra. En del av dessa dialoger skriver jag ner medan andra behåller jag som extra info för mig själv.

Nu nästa vecka gästbloggar jag på www.kravallslojd.se Ni hänger väl med och läser vad jag skriver där?