Den riktiga Dee Snider har sett min docka!


Min lilla video där jag visar upp min färdiga nåltovade Dee Snider har spridit sig. Min vän Aengeln Englund twittrade om det och länkade till mitt inlägg och videon. Snart hade den riktiga Dee Snider sett och retwittrat den twittern.


image

Hur overkligt är inte det? Och coolt! Min lilla docka här i Sverige blev sedd av originalet i USA. Overkligt. 🙂

Den riktiga Dee Snider har sett min docka!


Min lilla video där jag visar upp min färdiga nåltovade Dee Snider har spridit sig. Min vän Aengeln Englund twittrade om det och länkade till mitt inlägg och videon. Snart hade den riktiga Dee Snider sett och retwittrat den twittern.


image

Hur overkligt är inte det? Och coolt! Min lilla docka här i Sverige blev sedd av originalet i USA. Overkligt. 🙂