Deltagare till läscirkel sökes


Okej. Idag är det onsdag och jag ska avslöja vad det är jag behöver hjälp med.

Jag har för en tid tillbaka jobbat med mitt manus med arbetsnamnet De onda andarna. Nu börjar jag komma såpass långt att jag känner att jag behöver feedback på det jag skriver. Det är där ni kommer in. Jag skulle vilja ha några testläsare i en läscirkel.

De onda andarna handlar om Meja som åter igen flyttar till ett nytt ställe. Hon tror att det är ännu ett tråkigt litet samhälle hon har hamnat i. Tyvärr stämmer inte detta, då Svarta Madam försöker ta sig in i människornas värld. Meja inser att det inte bara är det som är annorlunda. Själv visar det sig att hon har magiska krafter och hon är en av några ungdomar som kanske kan stoppa Svarta Madam och hennes tjänare de onda andarna.

Ni kommer att få läsa det jag har skrivit och kommentera både vitt och brett, dvs. allt från språk till själva storyn. Utefter era kommentarer jobbar jag vidare med manuset och ni får lov att läsa den omarbetade versionen.

Låter detta intressant? Maila mig på i-natten@hotmail.com och berätta lite om dig själv, vilka typer av böcker du läser och varför du skulle passa som en av testläsarna. Märk mailet ”testläsare” Var du befinner dig är mindre viktigt, eftersom jag tänkte vi kunde mestadels jobba via nätet. På grund av tidsbrist och risk för att jag kommer att bli överhopad av kommentarer väljer jag att ha max 6 deltagare i den här läscirkeln.

Sprid gärna detta vidare till nära och kära.

Lycka till!

/Nathalie Sjögren