Dark night – en kväll på stan


Häromkvällen gick jag och min man på bio i Gbg. Vi hade planerat en härlig kväll, dinner and a movie. Först gick vi på Joe Farelli’s och åt världens godaste hamburgare. Det menar jag verkligen. Vi hade varit där en gång tidigare och sedan dess längtade jag bara tillbaka för att få äta deras underbara The Burger. Som servitören sa: ”Det finns en orsak till att den heter The Burger”, och det håller jag verkligen med om.

Just den här kvällen var det dock just då himlen beslöt sig för att öppna sig upp och släppa ut allt vatten. Vi sprang för att undkomma, men han inte riktigt fram, utan fick rädda oss på restaurangen bredvid! Så mycket regnade det. Blöta men glada kom vi i alla fall in på Joe ungefär efter 10 minuters väntande på att regnet skulle lugna sig.

Därefter var det tid för Dark night rises på Bergakungen. Oh, vilken bra film! Jag gillar verkligen filmer där det ser mörkt ut för huvudpersonen och man faktiskt inte vet om det kommer att sluta lyckligt eller ej. Någon som inte har sett den? Då rekommenderar jag den absolut.

Dessutom finns det lite s.k. twists i berättelsen. Saker som man inte förväntade sig och speciellt att utgången inte är för förutsägbar. En snyggt gjort film och ett mycket bra avslut på Batman-serien. 🙂

Här finns en mer utförlig och bra recension av filmen.


0 tankar om “Dark night – en kväll på stan