Dagens it-problem försmäktar utan mac 6


Förra läsåret hade jag, via jobbet, en mac. Det var underbart. Verkligen en userfriendly dator. Tyvärr fick jag inte behålla datorn när tjänsten tog slut. Sedan dess har jag fått låna min mans mac. Det fungerade bra under sommarlovet då vi båda var hemma, men nu när han har börjat jobba finns det ingen dator här hemma.

Jag har min androidmobil och med den kan jag surfa på men långt ifrån göra allt. Många gånger, när man har mödosamt knåpat ihop en text och trycker på send får man ett meddelande om att det just nu inte går att publicera texten. Blir man irriterad eller inte?!

Med andra ord behöver jag införskaffa en dator. En mac då naturligtvis. En sak är tur i sammanhanget och det är att jag alltid skriver för hand med penna och papper. De gånger och stunder som jag får låna macen skriver jag över min text till datorn.

Nu ska jag således trycka på send. Bäst att kopiera texten ifall det inte fungerar. 😉


6 tankar om “Dagens it-problem försmäktar utan mac

Kommentarer är stängda.