Cafe-träff med författarintervju 5


Det händer lite saker nu kring min bok I nattens mörker. Jag har kommit i kontakt med några lokala författare i Frillesås och Åsa (här i norra Halland) och vi har satt igång ett återkommande event som vi kallar Cafe-träff med författarintervju. Det menas att vi möts på det lokala cafet Virres i Frillesås och talar om teman i våra böcker.

image

Förra, och första, gången var det Tore som intervjuade Kari Vartia om hans bok Nidingen.

Igår var det min tur att bli intevjuad kring mitt författande.

image

Vi hade pratat igenom innan vad vi skulle prata om och vilka frågor han skulle ställa. Det hela var som ett trevligt samtal mellan två personer och publiken fick gärna blanda sig i.

Innan jag åkte dit fick jag håret fixat av en lokal tjej som kallar sig braidsbymetv (på instagram, kolla in henne hon är jätteduktig). Jag gillar ju att själv fixa till håret men när jag såg vilka fina flätor hon gjorde kunde jag inte låta bli att gå till henne. Här är resultatet:

image

Nervös för själva intervjun var jag inte direkt, eftersom jag visste vad vi skulle prata om. Däremot var jag mer nervös inför hur många som skulle komma. Förra gången kom det ca femton personer. Igår var det några färre, men ändå trevligt. Vi pratade om ondska, om varför man som människa förnekar saker istället för att ta itu med dem, om hur jag skriver och varför jag skriver just skräck.

Dessutom sålde jag några böcker. Det är alltid trevligt. Så på det hela var det en väldigt lyckad kväll.

Nästa gång ska Tore prata om mobbmentalitet, så här i fotbollstider. Gången därefter ska jag intervjua Pernilla Lindgren kring hennes bok Alvhilda. Väl mött då.

Cafe-träff med författarintervju 5


Det händer lite saker nu kring min bok I nattens mörker. Jag har kommit i kontakt med några lokala författare i Frillesås och Åsa (här i norra Halland) och vi har satt igång ett återkommande event som vi kallar Cafe-träff med författarintervju. Det menas att vi möts på det lokala cafet Virres i Frillesås och talar om teman i våra böcker.

image

Förra, och första, gången var det Tore som intervjuade Kari Vartia om hans bok Nidingen.

Igår var det min tur att bli intevjuad kring mitt författande.

image

Vi hade pratat igenom innan vad vi skulle prata om och vilka frågor han skulle ställa. Det hela var som ett trevligt samtal mellan två personer och publiken fick gärna blanda sig i.

Innan jag åkte dit fick jag håret fixat av en lokal tjej som kallar sig braidsbymetv (på instagram, kolla in henne hon är jätteduktig). Jag gillar ju att själv fixa till håret men när jag såg vilka fina flätor hon gjorde kunde jag inte låta bli att gå till henne. Här är resultatet:

image

Nervös för själva intervjun var jag inte direkt, eftersom jag visste vad vi skulle prata om. Däremot var jag mer nervös inför hur många som skulle komma. Förra gången kom det ca femton personer. Igår var det några färre, men ändå trevligt. Vi pratade om ondska, om varför man som människa förnekar saker istället för att ta itu med dem, om hur jag skriver och varför jag skriver just skräck.

Dessutom sålde jag några böcker. Det är alltid trevligt. Så på det hela var det en väldigt lyckad kväll.

Nästa gång ska Tore prata om mobbmentalitet, så här i fotbollstider. Gången därefter ska jag intervjua Pernilla Lindgren kring hennes bok Alvhilda. Väl mött då.


5 tankar om “Cafe-träff med författarintervju

Kommentarer är stängda.