Bröt mot min egen regel 2


Det var ju tänkt att jag inte skulle ägna mig åt att skriva under november månad, eftersom jag måste förbereda inför en julmarknad. Men idag kunde jag inte hålla mig. Jag hade några minuter över innan jag skulle åka till jobbet och då knåpade jag ihop en karaktärsbeskrivning av en av bifigurerna. Det räckte med fem minuter, men jag blev ändå nöjd. Fick redan ett bättre grepp om den här personen.

Förutom en sak. Uttryckssätt. Kanske jag har tappat min hjärna nånstans, men vad kan man skriva där? Någon som kan komma med några förslag? Jag blev helt nollställd.


2 tankar om “Bröt mot min egen regel

  • Halvbonden

    Där kan jag inte hjälpa dig tyvärr, jag har själv fått höra från lektören att jag är lite dålig på det där. Hoppas att annat i min historia kan kompensera upp för det, för det var ju mycket som han tyckte var bra annars.

  • Kati

    Det kanske är saker som kommer när man väl sätter sig ner och skriver? Sånt är ju svårt att sitta och fundera ut innan.

Kommentarer är stängda.