Bokrelease och mingel på Åsa bibliotek


Bokrelease – Den nåltovande skräckförfattaren

Åsa bibliotek

Lördagen 2 mars 10.00-14.00

Serandos förbannelse

Från sitt ödsliga slott djupt inne i skogen iakttar Serando byn. En efter en lockar han platsens kvinnor till sig. Hans blodtörst är omättlig och kvinnorna går ett vidrigt öde till mötes. Till slut vågar byborna inte längre lämna sina hem.

Evelina är ingen vanlig kvinna, inte en av de andra. Hon känner att Serando kallar på henne, men hon gör motstånd. I byn möts hon av misstänksamhet. Hur kan hon motstå Serandos lockelse när ingen annan kan det?

Serandos förbannelse är en skrämmande saga om hur sorg föder hat som föder ondska, och om hur kärlek leder till svek som leder till död.

 

 

Nathalie Sjögren, den nåltovande skräckförfattaren.

När hon inte skriver arbetar hon med ull och skapar porträttlika dockor. I grunden är hon gymnasielärare i engelska och historia och bor tillsammans med sin familj på en fårgård. Nathalie hittar inspiration till sina böcker från tv, film, musik och böcker men även genom att ta promenader och då prata högt med sig själv. Det är oftast då hon kommer på lösningar till olika scener eller hur en bok ska sluta. Genom att varva skrivandet med handarbete håller hon uppe sin kreativitet.

 

 

 

 

 

Program

Presentation av Serandos förbannelse

Mingel

Enklare förtäring

Signering och försäljning av boken