Bokmässan avklarad för i år 5


Igår var jag så äntligen på Bokmässan. Jag hade inte varit där på flera år men i år blev det så av. Misstänkte att det skulle bli mycket folk och det därför skulle bli svårt att ta sig fram. Hade jag rätt? Jovisst. Det var fullt av folk och en mycket hög ljudnivå. Hade jag inte i förväg skrivit upp vissa montrar som jag skulle gå till, hade jag helt kommit bort mig i allt i bokväg som lockade.

På vissa ställen där kändisar, så som Jonas Gardell, stod och pratade i mikrofon var det så fullt av folk att man inte ens kom fram. Där bland alla andra dödliga gick jag omkring med min röda mantel, svarta handledsvärmare och min krog. Rena rama rödluvan helt enkelt. Jag fick en del blickar och delade ut reklam om min bok I nattens mörker.

Var du en av dem som mötte mig i vimlet?

Jag banade mig vidare, fram till Kim M. Kimselius. Där köpte jag hennes bok Jag är inte en häxa

och fick den signerad plus en härlig kram av Kim. Det var väldigt roligt att äntligen få träffa henne i verkligheten. Innan har jag följt hennes blogg och även hennes facebooksida. Jag har även gjort en intervju med henne här på bloggen. Du kan läsa intervjun här. Mötet med henne kommer jag minnas med värme.

Därefter mötte jag upp med en del av de andra bookiecookiez och fikade med dem. Det var också trevligt att även träffa dem i verkligheten.

Så nu är jag nöjd med mitt besök på bokmässan och jag har även fått lite tips om mitt manus. Hur jag ska jobba vidare med det. Jag känner mig stärkt av alla möten och folk. Så nu är det att skriva igen som gäller. 🙂 Trevlig helg på er alla.


5 tankar om “Bokmässan avklarad för i år

 • Carola

  Härliga möten du verkar ha haft :). Hoppas du får lite uppsving på försäljningen nu. Jag lovar att jag ska köpa din bok nästa gång jag beställer böcker!!!
  Förlåt om jag påträngande men var det inte väldigt varmt med kappan och handledsvärmarna i trängseln?
  Ännu en personlig fråga… Du måste inte svara! … Jag har precis läst ut Udda verklighet, så jäkla bra bok, men är det dig Nene tackar i slutet? Det kan inte finnas så många med ditt namn.

  • nathaliesjogren

   Faktiskt var det inte så farligt. Den är vadmal, dvs gjord av ull och ull fungerar ju som en termos både utåt och inåt. Håller värmen i kylan och stänger ute värmen och förblir sval. Supermaterial helt enkelt. Synd att vi har glömt bort detta underbara naturmaterial bland all syntet. (Se gärna min andra blogg där jag visar upp fler saker jag skapar i ull: http://www.landalamm.blogspot.com)
   Jag har inte läst Udda verklighet. Den har blivit recenserad på samma blogg som jag är med i (www.bookiecookiez.wordpress.com) men inte av mig. Tror inte det är jag hon menar… 🙂

   • Carola

    Aha, då var inte du betaläsare för Nene men åtminstone en namne till dig har varit det :).
    Jag köpte ullgarn på Gotland förra sommaren. Jag har fortfarande inte stickat något utav det men jag ska dfinitivt kolla in din andra blogg för att få inspiration.

Kommentarer är stängda.