Bokmässan Andra Världar, Jönköping 26-27 april


Du har väl inte missat att det är en underbar bokmässa i Jönköping nu till helgen? En bokmässa med tema fantastik, dvs sci-fi, fantasy och skräck. En bokmässa av och med författare till sådana böcker.

Det hela är i kulturhuset i Jönköping nu på lördag och söndag. Många författare, konstnärer och andra underbara människor kommer atr vara där. Det kommer att bli föreläsningar, boksigneringar, högläsningar m.m. Läs mer på Andra världar för att se hela programmet.

Låter jag entusiastisk? Det är jag, för det här har jag längtat efter ett helt år – enda sedan förra mässan tog slut förra året. Det var så underbart att vara där bland likasinnade och bara umgås och ja, nörda ner sig. Jag tror jag log och skrattade nästan hela helgen.

Vad kommer jag att ha med mig till Andra världar the complete mäss i år?
Jo, just nu håller jag på för fullt att bli klar med min kjol. I o m att min huvudkaraktär i min novell I stormen hon dansar har en steampunkkjol tänkte jag sy en.

Så här långt har jag kommit i skrivande stund. Jag hoppas verkligen jag blir klar till fredag, då jag åker.

Naturligtvis har jag böcker till försäljning. Min skräckroman I nattens mörker finns att köpa till mässpris och steampunknovellen I varje ångetag (där min novell finn med) ligger också på mitt bord.

Dessutom finns mina nåltovade dockor som utställningsex. Jag visar upp dem och man kan komma med en beställni g av ett eget porträtt av valfri person/karaktär.

image

Hoppas vi ses där.

Bokmässan Andra Världar, Jönköping 26-27 april


Du har väl inte missat att det är en underbar bokmässa i Jönköping nu till helgen? En bokmässa med tema fantastik, dvs sci-fi, fantasy och skräck. En bokmässa av och med författare till sådana böcker.

Det hela är i kulturhuset i Jönköping nu på lördag och söndag. Många författare, konstnärer och andra underbara människor kommer atr vara där. Det kommer att bli föreläsningar, boksigneringar, högläsningar m.m. Läs mer på Andra världar för att se hela programmet.

Låter jag entusiastisk? Det är jag, för det här har jag längtat efter ett helt år – enda sedan förra mässan tog slut förra året. Det var så underbart att vara där bland likasinnade och bara umgås och ja, nörda ner sig. Jag tror jag log och skrattade nästan hela helgen.

Vad kommer jag att ha med mig till Andra världar the complete mäss i år?
Jo, just nu håller jag på för fullt att bli klar med min kjol. I o m att min huvudkaraktär i min novell I stormen hon dansar har en steampunkkjol tänkte jag sy en.

Så här långt har jag kommit i skrivande stund. Jag hoppas verkligen jag blir klar till fredag, då jag åker.

Naturligtvis har jag böcker till försäljning. Min skräckroman I nattens mörker finns att köpa till mässpris och steampunknovellen I varje ångetag (där min novell finn med) ligger också på mitt bord.

Dessutom finns mina nåltovade dockor som utställningsex. Jag visar upp dem och man kan komma med en beställni g av ett eget porträtt av valfri person/karaktär.

image

Hoppas vi ses där.