Bokbloggsjerka- tatuering


Fredag igen och dags för en ny bokbloggsjerka. Det känns nästan som det bara är fredagar nuförtiden. Tiden bara flyger iväg.

I alla fall. Annika frågar den här gången om man kan tänka sig att tatuera sig och främst då ett bokcitat.

Själv har jag redan två tatueringar. Den ena är en enkel pil som går in genom axeln och ut på andra sidan (eftersom mitt stjärntecken är skytt). Den gjore jag spontant när jag var 19 år. Efter den kände jag en slags obalans i kroppen och behövde liksom jämnvikt. Så jag tatuerade in en ros på höften (motsatt sida från axeln) och sedan dess är jag helt nöjd. Ett tag tänkte jag göra fler men jag har inte längre det behovet. Dessutom är det lagom att ha två små som man kan visa upp när man själv vill.

Men om jag leker med tanken om att göra ett bokcitat. Vad skulle det vara? Och var skulle jag placera det? Mycket svår fråga. Kanske något citat från en Anne Rice bok (min favoritförfattare). Då från en av hennes vampyrböcker. Eller från boken Vampire kisses av Ellen Schreiber: ”I want a relationship I can finally sink my teeth into” vore coolt. Kanske vid halsen. 😉

Bokbloggsjerka- tatuering 13


Fredag igen och dags för en ny bokbloggsjerka. Det känns nästan som det bara är fredagar nuförtiden. Tiden bara flyger iväg.

I alla fall. Annika frågar den här gången om man kan tänka sig att tatuera sig och främst då ett bokcitat.

Själv har jag redan två tatueringar. Den ena är en enkel pil som går in genom axeln och ut på andra sidan (eftersom mitt stjärntecken är skytt). Den gjore jag spontant när jag var 19 år. Efter den kände jag en slags obalans i kroppen och behövde liksom jämnvikt. Så jag tatuerade in en ros på höften (motsatt sida från axeln) och sedan dess är jag helt nöjd. Ett tag tänkte jag göra fler men jag har inte längre det behovet. Dessutom är det lagom att ha två små som man kan visa upp när man själv vill.

Men om jag leker med tanken om att göra ett bokcitat. Vad skulle det vara? Och var skulle jag placera det? Mycket svår fråga. Kanske något citat från en Anne Rice bok (min favoritförfattare). Då från en av hennes vampyrböcker. Eller från boken Vampire kisses av Ellen Schreiber: ”I want a relationship I can finally sink my teeth into” vore coolt. Kanske vid halsen. 😉


13 tankar om “Bokbloggsjerka- tatuering

Kommentarer är stängda.