Bokbloggsjerka och lite firande


Det här blir årets sista bokbloggsjerka från Annika. Dessutom är det tid för lite firande. Häromdagen fyllde den här bloggen två år och imorgon fyller jag själv år (på årets mörkaste dag, kanske därför jag tycker så mycket om mörkret).

Så till jerkans fråga:
Vad kommer att bli ert bokliga löfte 2014?

Jag brukar vara dålig på att hålla nyårslöfte, till och med att komma på något. Men konstigt nog visste jag direkt svaret på den här frågan.
2014 ska jag läsa så många böcker jag kan av de författare som ställer ut på Andra världar. Det betyder att jag ska läsa klart Benjamin av Jakkin Wiss & Toby Johansson. Sedan har jag Kedjor känns bara när du rör dig av Eva Holmqvist. Nyss beställde jag Resenären av Emelie Bergholm så den ser jag fram emot att läsa. Sedan har vi den bok som jag längtar till att få läsa från början till slut: Alvhilda av Pernilla Lindgren. Den boken kommer ut i januari. Och sist men inte minst vill jag läsa Och hon gav sig inte av Anna Vintersvärd, själva arrangören av bokmässan Andra världar.

Det hela går av stapeln i april, så det gäller att jag ligger i. 🙂

Bokbloggsjerka och lite firande 10


Det här blir årets sista bokbloggsjerka från Annika. Dessutom är det tid för lite firande. Häromdagen fyllde den här bloggen två år och imorgon fyller jag själv år (på årets mörkaste dag, kanske därför jag tycker så mycket om mörkret).

Så till jerkans fråga:
Vad kommer att bli ert bokliga löfte 2014?

Jag brukar vara dålig på att hålla nyårslöfte, till och med att komma på något. Men konstigt nog visste jag direkt svaret på den här frågan.
2014 ska jag läsa så många böcker jag kan av de författare som ställer ut på Andra världar. Det betyder att jag ska läsa klart Benjamin av Jakkin Wiss & Toby Johansson. Sedan har jag Kedjor känns bara när du rör dig av Eva Holmqvist. Nyss beställde jag Resenären av Emelie Bergholm så den ser jag fram emot att läsa. Sedan har vi den bok som jag längtar till att få läsa från början till slut: Alvhilda av Pernilla Lindgren. Den boken kommer ut i januari. Och sist men inte minst vill jag läsa Och hon gav sig inte av Anna Vintersvärd, själva arrangören av bokmässan Andra världar.

Det hela går av stapeln i april, så det gäller att jag ligger i. 🙂


10 tankar om “Bokbloggsjerka och lite firande

Kommentarer är stängda.