Bokbloggsjerka – Halloween 19


Det var ett tag sedan jag var med i bokbloggsjerkan, men när jag såg veckans tema kunde jag inte låta bli att skriva ett inlägg. Veckans fråga, som kommer från Annika är: Ska du läsa någonting som lämpar sig väl för Halloween och i så fall vad?

Annika själv säger att hon antagligen skulle välja Benrangel av Stephen King. Häromdagen köpte jag boken Under kupolen av samma författare, och sa till mig själv att inte börja läsa den förrän jag hade läst klart Dracula och Fatta eld (del 2 i Hungerspelentriologin). Kunde jag hålla det löftet? Neej! Naturligtvis inte! Stephen King är ju alltid Stephen King. En av mina stora favoritförfattare och en av anledningarna till att jag själv började skriva, och framförallt att jag började skriva skräck.

Kort sagt: till Halloween kommer jag att läsa Under kupolen av Stephen King. 🙂

(bilden är lånad från www.liteomfilm.blogg.se)


19 tankar om “Bokbloggsjerka – Halloween

Kommentarer är stängda.