Bokbloggsjerka – Deckare 19


Annika undrar den här helgen vad vi tycker om deckare. Frågan kom upp efter att ha hittat ett inlägg om genren här som Annika svarade på. Därför undrar hon vad vi andra tycker om genren.

Jag svarar (kanske lite fegt) att jag inte vill uttala mig om detta. Efter att en gång ha kommenterat en recension blev jag påhoppad av Martin Melin. Jag känner att som författare själv vill jag inte hålla på att högt och tydligt säga vad jag tycker och tänker om andras böcker (om jag inte recenserar dem och då försöker ge konstruktiv kritik).

Vidare frågar Annika vad vi tycker om böcker som behöver korrekturläsas en extra gång. Tyvärr har jag själv en sådan bok. Det beror på ett missförstånd mellan mig och förlaget, då båda trodde att korrekturen hade blivit fixad av den andra när boken gick i tryck. Därför finns det några stavfel i min bok, vilket jag ångrar. Så, ja böcker behöver korrekturläsas, men ibland händer det lite snedsteg helt enkelt.


19 tankar om “Bokbloggsjerka – Deckare

Kommentarer är stängda.