Bokbloggsjerka – Böcker man inte kan lägga ifrån sig 50


Den här helgen undrar Annika om vi kan tala om en eller flera böcker som, när man väl har börjat läsa, inte kan släppa.

Första boken som jag kommer på är 11.22.63 av Stephen King. Huvudpersonen får chansen att åka tillbaka i tiden och försöka stoppa mordet på JFK. Himla spännande och intressant. Tankeväckande.

Nästa bok är The Witching Hour av Anne Rice. (Märks det att jag gillar dessa två författare? De dyker upp ganska ofta på min blogg.) Första och bästa boken i en trilogi om häxor. Jag läste den på engelska men sträckläste den ändå.

Den tredje boken är Astas bok av Barbara Vine. Den här boken har, liksom de andra, kommit upp i mina tidigare medverkningar i bokbloggsjerka, men kanske är det just för att jag tycker de är så pass bra böcker att man verkligen inte lägger dem ifrån sig. Astas bok är en spännande historia om en kvinna som, med hjälp av sin farmors dagbok, nystar upp hemligheter från det förflutna. Väl värt att läsa.

Dessa är de böcker som först dyker upp i mitt huvud.


50 tankar om “Bokbloggsjerka – Böcker man inte kan lägga ifrån sig

Kommentarer är stängda.